Col·labora amb la ciència

 

T'agrada la mar? Vols col·laborar en un projecte de ciència ciutadana? ...Observadors del Mar és una iniciativa que neix per unir la mirada social i la científica, per construir plegats un nou coneixement i influir en les decisions locals i globals sobre el medi marí.

Com sabeu, el mar ocupa la major part del nostre planeta i és susceptible d'impactes que produeixen canvis als ecosistemes marins, com l'activitat humana, el canvi climàtic o la contaminació.

A través de l'exposició "La teva mirada és el canvi", ens expliquen com la participació de tots nosaltres és cada vegada més rellevant per alertar sobre els canvis que ocorren a la mar, fan un recorregut pel funcionament del projecte, els seus avenços i resultats, i ens conviden a sumar-nos a aquesta iniciativa de ciència ciutadana marina. 

L'exposició s'inaugurarà amb una xerrada de presentació a càrrec de María Vicioso, de l’equip de coordinació d’Observadors del Mar, el proper dimarts 12 de novembre a les 19 h al Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós de Palafrugell.