Ajudem-los a aprendre català

Tens una estona setmanal per col·laborar amb el projecte XERREM? ...De parlar una llengua se n'aprèn parlant-hi, però a molts estudiants de català els manquen oportunitats de practicar la llengua que volen aprendre!

Malauradament poques persones s'adrecen en català als estrangers. A més, de vegades els cercles de relació d'aquestes persones adultes nouvingudes (a diferència del que passa amb la mainada gràcies a l'escola) es restringeixen als àmbits familiars i persones del seu mateix origen... Per això els costa tant aprendre la nostra llengua.

És així que, en col·laboració amb la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua), des de l'Àrea d'Educació emprenem un tercer curs consecutiu el projecte Xerrem i llancem una nova crida a la ciutadania de Palafrugell: necessitem voluntaris per xerrar amb persones que volen aprendre català. Es tracta d'un projecte semblant al de les parelles lingüístiques però amb un grup petit persones que tenen nivells més baixos de comprensió/ expressió en català.

Les persones interessades, si us plau, inscriviu-vos a través de la plataforma VIP o bé truqueu al 972 616133 -ext. 3515. Un cop inscrits, rebreu una petita formació i s'us facilitaran recursos per dinamitzar converses amb aquests aprenents de català. A partir d'aquí es formaran grups i ben segur que fareu un bon servei! ...Només cal tenir ganes de xerrar i fer xerrar. Tu també ho pots fer.