Jornada Educació 360º

Plf Educa 360º 

El proper divendres 16 de novembre totes les persones interessades en l'educació esteu convidades a la jornada "Construïm l'Educació 360º a Palafrugell". Debatrem diverses propostes i definirem plegats les accions prioritàries a curt, mig i llarg termini per promoure l'optimització de les energies i sinèrgies educatives.

Així es tancarà una primera fase d'ençà que l'Ajuntament es va adherir el passat mes d'agost a l'aliança Educació 360º. Formada per les tres entitats impulsores (Fundació Jaume Bofill, Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i Diputació de Barcelona) i els municipis i persones que s'hi van sumant, aquesta aliança es planteja els següents reptes: que tothom tingui més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la seva vida; i connectar els aprenentatgs de dins i fora de l'escola.

A Palafrugell ja s'han realitzat un seguit de trobades de treball en aquesta línia: amb personal tècnic municipal, amb les direccions dels centres escolars, amb els associacions de mares i pares, amb altres entitats de la població i amb regidors i regidores de l'Ajuntament. I s'hi s'han recollit força aportacions i propostes que serviran per establir uns eixos de treball dels quals se n'han de derivar accions concretes.

La jornada tindrà lloc al Centre Municipal d'Educació el proper dia 16 al matí, a partir de les 9.30 h. Les persones interessades s'hi poden inscriure a través d'aquest enllaç. Vet aquí el programa:

16 N