Convocat el Premi Pallach

Cartell Premis Educació Josep Pallach 17 18 en jpg

L'Ajuntament de Palafrugell ha convocat el IV Premi Josep Pallach d'articles periodístics sobre transversalitat educativa. Els interessats s'hi poden presentar fins el 31 de gener del 2018.

Es concedirà un únic premi de 1.000 € al millor dels articles presentats. Els articles han de ser escrits en català i han de tractar sobre l'educació entesa des d'una perspectiva transversal, o sia que posi de manifest la importància de la interacció entre diversos àmbits socials i agents educatius, de manera genèrica o bé analitzant qualsevol opinió, fet o experiència educativa. 

Els treballs han d'haver estat publicats durant l'any 2017 en qualsevol mitjà, imprès o digital, en format d'article d'opinió o de crònica. Podeu consultar aquí el document complert de les bases del guardó.

El jurat del Premi d'Articles Periodístics està format pel regidor i el cap de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament, un representant de la família Pallach, un representant de la Fundació Josep Pallach i una persona vinculada al periodisme. L'obra guanyadora es farà pública durant el mes de març del 2018.

Aquest guardó forma part dels Premis Josep Pallach 2017-2018, una tríada que en certa manera homenatja el pedagog i polític empordanès, i que també inclou el XIV Premi d'Experiències Educatives (convocat per l'Ajuntament de Figueres) i el IV Premi de Narrativa Curta (convocat per l'Ajuntament de Begur). En total, aquests premis ascendeixen a 7.000 €.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar