Contra el "bullying"

17796183 1209482229169674 4517713598085570256 n

Tothom està convidat a la projecció del curt sobre l'assetjament juvenil que es farà el proper dia 19 de maig al Teatre Municipal. El passat 7 d'abril es va ha projectatr per a l'alumnat de 5è i 6è de Primària i 1r i 2n d'ESO dels centres de Palafrugell.

La pel·lícula s'ha rodat a Cassà de la Selva, amb joves del municipi que han interpretat una història de víctimes, agressors i còmplices. El cineasta, Quim Cassà, i els seus col·laboradors (entre ells el palafrugellenc Xavier Joanals, que ha compost la banda sonora) pretenen promoure la reflexió sobre aquest problema complex, el maltractament entre nois i noies, que no és pas un fenòmen nou però ha estat poc valorat fins ara malgrat les greus conseqüències que pot tenir sobre les persones i sobre l'ambient de treball d'una escola o institut.

Els joves de Palafrugell ja en van parlar. I el divendres 19 de maig a les 20 h, podrem debatre'n els adults -mares, pares, professorat, etc.

Si us interessa el tema, recomanem aquesta Guia per a les famílies realitzada per Jordi Collell i Carme Escudé. De manera clara i concisa, donen pistes per entendre i mirar de resoldre aquest tipus de maltractament. També us recomanem aquest simpàtic i eloqüent curtmetratge sense paraules: The Bully Dance.

 

 

 

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar