Fa 10 anys que vam estrenar l'equipament

Sin título petita

Aquest 11 de setembre ha fet 10 anys que es va inaugurar el Centre Municipal d'Educació, un equipament pensat per albergar tota l'oferta formativa pública per a adults del municipi, a més de l'Àrea d'Educació.

Ja hi havia el Centre de Formació d'Adults (de la Generalitat) i l'Oficina de Català (del Consorci de Normalització Lingüística), però s'ubicaven en un edifici antic que havia quedat petit atesa la voluntat de l'Ajuntament d'incrementar l'activitat. L'Àrea d'Educació -que era a un local de Les Palmeres- també necessitava més espai per desenvolupar els seus projectes. Fou en temps de la Regidora Núria Rivas que es va planificar i executar la construcció d'aquest nou centre a Palafrugell.

Durant aquesta dècada l'activitat educativa al municipi s'ha consolidat i ha crescut. 

Ara aprofitem una data assenyalada, el Dia Internacional de la Ciutat Educadora (30 de novembre), per celebrar aquest aniversari, celebrar l'educació i renovar el compromís que Palafrugell hi té. Per fer-ho s'han programat les següents activitats:

  • de 10 a 13  i de 15 a 18 h: portes obertes al Centre Municipal d'Educació
  • a les 16 h: enlairada simbòlica de globus per part de l'alumnat d'educació primària dels centres del municipi, al voltant de la muralla
  • a les 17 h: xocolatada al pati del Centre Municipal d'Educació
  • a les 19 h: presentació de l'audiovisual "10 anys del Centre Municipal d'Educació"

Vegeu aquí el documental editat per a l'ocasió.