Què estudiar després de l'ESO?

Del 10 al 21 maig caldrà fer la preinscripció si el curs vinent (2021-2022) voleu fer un Cicle Formatiu (de Grau Mitjà o Superior), Batxillerat o un Programa de Formació i Inserció (PFI o PTT). Per això, teniu la possibilitat d'informar-vos bé durant les properes setmanes.

Parlem de vacunes

Les vacunes, un valor sovint qüestionat és el títol de la lliçó que el Dr. Josep Marès impartirà el proper dia 7 a les 7 en el marc del cicle de xerrades de ciència.

L'èxit de les vacunes, amb la reducció espectacular de malalties greus, freqüents, amb elevada taxa de complicacions i mortalitat, ens porta a una situació d'oblit d'aquestes malalties que ja no veiem i a qüestionar la necessitat de la vacunació. Nosaltres ens podem oblidar de les malalties però elles no s'obliden de nosaltres i, si deixem de vacunar, reemergeixen.

IV Premi de Fotografia

L'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palafrugell convoca el IV Premi de Fotografia "Palafrugell és educació", que té per objectiu fer visible l'educació en el seu sentit més ampli. Recordem que la Ciutat Educadora ens ofereix múltiples espais on aprendre i que, des d'aquesta perspectiva, l'educació és un procés que es produeix al llarg i ample de la vida.

Preinscripció escolar

Com que la preinscripció escolar per al curs vinent s'haurà de fer del 15 al 24 de març, els centres educatius de Palafrugell obren les seves portes durant les properes setmanes per tal que els pugueu conèixer abans d'establir les vostres prioritats a la sol·licitud de preinscripció. Vegeu el calendari de les jornades: