Educació postobligatòria

orientació

Els joves que s'apropen al final de l'etapa d'educació obligatòria sovint no tenen clar com enfocar el seu itinerari vital a partir d'aquí. Tenint en compte la situació del nostre país, en particular el panorama del mercat laboral, convé que els animem a continuar estudiant. Quines opcions tenen? Com els podem orientar?

Les escoles bressol obren portes

portes

El termini de preinscripció a les escoles bressol per al curs 2018-2019 serà del 30 d'abril a l'11 de maig. Per tal que les famílies puguin informar-se abans de prendre una decisió sobre l'escolarització dels seus fills, s'han previst les següents jornades de portes obertes:

Sobre les entranyes de la Terra

Albert Compaña Canaletes R

Us heu parat mai a pensar què tenim sota els nostres peus? ...El proper 7 de maig a les 7 descobrirem aquest món tan fascinant que s'amaga sota terra. I en particular els corrents d'aigua subterranis que al llarg del temps s'han anat fent pas enmig de les roques tot produint una morfologia que no deixa indiferent a ningú. Hi podem trobar fauna ben característica... per exemple, un humà encuriosit que s'enfanga per descobrir els secrets que oculten les entranyes de la Terra.