L'Energia Conservatori

Dades de contacte

Carrer de Pi i Margall, 128
17200 Palafrugell
Tel. 972 308956

Horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 17 a 21 h o per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.escolademusica.com

El Centre d'Estudis Professionals de Música (CAEAPM) L'Energia funciona des del curs 2015-2016 a càrrec de l'Escola de Música de Palafrugell, que té la concessió d'ús de l'edifici amb aquesta finalitat. Autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat i formalment creat el 15 de juny del 2015 és el segon conservatori de les comarques gironines.

-Ensenyaments de Grau Professional, estructurats en sis cursos acadèmics per accedir als quals cal superar una prova específica que convoca anualment el Departament d'Ensenyament. (Podeu obtenir aquí més informació sobre programa d'estudis.) Els alumnes que superen els ensenyaments d'aquesta etapa obtenen el títol professional de música que els permet cursar llavors ensenyaments artístics superiors.

-Especialitats en instruments: polifònics, simfònics, tradicionals i de música moderna

-Formacions instrumentals:

  • L'Energia Cobla
  • L'Energia Big Band
  • Conjunt de Corda
  • Conjunt de vent Manel Mañogil
  • Conjunt de guitarres
  • Coral Els Virolets
  • Combos

El centre està ubicat a l'antic edifici de l'Energia, nom amb què popularment s'ha conegut des dels inicis l'edifici modernista que feia de subcentral elèctrica de la població, situat a la confluència dels carrers Pi i Margall i Manufactures del Suro. Endesa va cedir l'edifici a l'Ajuntament i aquest n'ha realitzat la reforma de la planta baixa. Ara és un espai ampli i clar que disposa de 9 aules, una sala d'assajos d'orquestra i un auditori de 240 m2 que s'ha anomenat Frederic Sirés. En una fase posterior, es preveu adequar el pis i completar l'auditori.

L'Energia