Universitats

En aquest apartat podeu consultar informació sobre la Universitat de Girona, la Universitat Oberta de Catalunya i la Universidad Nacional de Educación a Distancia.

UdG

Universitat de Girona (UdG)

Al Punt d'Informació Universitària us podem informar i orientar sobre els estudis que ofereix aquesta universitat.

Hi ha un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Universitat de Girona Innovació i Formació (FUdGIF)

També hi ha les beques de l’Ajuntament de Palafrugell per als estudis de Màster en Patrimoni

Més informacio a www.udg.edu

 

UOC

Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

La UOC s'estén per Catalunya per mitjà d'una xarxa de centres i punts de suport. Aquesta xarxa està en constant desenvolupament i és el reflex de la voluntat de la UOC de fer-se accessible a tothom, apropant-se a les institucions locals i a la societat en general. D'aquesta manera, d'una banda, dóna resposta a les necessitats dels seus estudiants i, de l'altra, facilita la recollida de suggeriments i la identificació de necessitats.

A Palafrugell, la UOC hi té un Punt de Suport que us ofereix:

  • Informació i assessorament.
  • Ordinadors amb connexió a Internet.
  • Servei de devolució de préstec bibliotecari.

Jornada informativa sobre els graus de la UOC, el 17 de juny a les 17 h. A través d'una sessió virtual podràs descobrir el model d'aprenentatge en línia que aquesta universitat desenvolupa amb 25 anys d'experiència. Els responsables acadèmics de les diferents àrees d'estudis informaran sobre l'oferta de graus i t'ajudaran a escollir el que millor s'adapti a les teves necessitats. Via xat podràs formular les preguntes i dubtes que et sorgeixin abans o durant la connexió i el professor les respondrà al final d'aquesta. Per inscriure't a aquesta jornada segueix aquest enllaç.

Les àrees d'estudis de la UOC són: Arts i Humanitats, Ciències de la Salut, Comunicació i Informació, Dret i Ciències Polítiques, Economia i Empresa, Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació, Psicologia i Ciències de l'Educació.

Més informació a www.uoc.edu

 

UNED

Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED)

A l'extensió comarcal que la UNED té a Palafruell podeu rebre informació dels estudis d'aquesta universitat. 

Més informació a www.uned.es